Kuka on mukana?

Puurekryssä mukana on neljä pohjoissatakuntalaista puualan yritystä, joita yhdistää sijainnin lisäksi laaja-alainen osaaminen puupohjaisten rakennustuotteiden valmistamisesta.

Perusteet opiskellaan Sataedun johdolla ja Worker Finland Oy hoitaa opiskelijoiden valintaprosessin, sekä erilaisia opiskelijoiden ja yritysten arviointeja matkan varrelta. Sataedun kanssa on mahdollista jatkaa opiskeluja tutkinnoksi saakka.

Profil-lista

Profil-lista
 Katso esittelyvideo
Profil-Lista Oy on jo 27 vuoden ajan toiminut perheyritys, joka tuottaa profiileja ja kalustekomponentteja eri aloille ympäri maailman. Profil-Lista on alansa suurimpia toimijoita pohjoismaissa.

Esan Levykaluste

Esan Levykaluste
 Katso esittelyvideo
Esan Levykaluste on neljän vuosikymmenen aikana kasvanut laadustaan tunnetuksi kalustevalmistajaksi ja arkkitehtien luottotoimittajaksi. Kotimaisen perheyrityksen toiminnan kärkiä ovat ensiluokkaiset materiaalit, korkealuokkainen työnjälki, omistautuva asiakaspalvelu ja luottokumppanit. Keittiöitä ja muita kodin kiintokalusteita valmistetaan omalla tehtaalla Niinisalossa.

Hietakulma

Hietakulma
 Katso esittelyvideo
Hietakulma Oy on kankaanpääläinen perheyritys, joka on erikoistunut puuelementtitalojen ja kattoristikoiden tuotantoon. Suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme puutaloja ja kattoristikoita sekä yritys- että yksityisasiakkaillemme ympäri Suomen.

SP Elementit

SP Elementit
 Katso esittelyvideo
SP Elementit Oy valmistaa puurakenteisia suurelementtejä hallimaisiin kohteisiin 35 vuoden ja 1700 toimituksen kokemuksella. Toimitamme valmiita katto- ja seinäelementtejä pääasiassa rakennusliikkeille ja itsenäisille rakennuttajille ympäri Suomen.
close

Suorita puualan koulutus oikeissa töissä

Hae mukaan 17.7. mennessä